Vánoční brankářské tipy Filipa Kejíka

Perfektní výhled

Precision Black-Yelow Senior brankářská maska

Brankářská maska Precision Black-Yellow zaujme na první pohled jednoduchým designem, ale zejména perfektní cenou. Téměř jako jediná seniorská maska se dostala pod cenovou hranici 2000 Kč. Přitom se jedná o velmi kvalitní model. Maska se dá perfektně nastavit tak, aby dobře seděla na hlavě při všech zákrocích před brankou. Měkké polstrování je velmi příjemné a díky systému odvětrávání pomocí otvorů se v masce tolik nezapotíš. Díky tenkým drátům mřížky je z masky dokonalý výhled. Maska Precision je v nabídce také i v juniorské variantě v černé nebo žluté barvě.

Dokonalá ochrana kolen

BlindSave chrániče kolen

Chrániče kolen BLIND SAVE jsou jedinečné, protože mají nejsilnější ochranu kolen pro brankáře. S polstrováním o výšce 3 cm ti dají navždy zapomenout na bolest spojenou s nepříjemným kontaktem s podlahou. Nejenže se budeš těšit na komfortní polštářový účinek, ale tvoje kolena budou v bezpečí za všech okolností. Pro zajištění neustálé ochrany je kolenní výplň výměnná. Navíc nová výměnná výplň je dostupná za super cenu a můžeš si zvolit měkkou či tvrdší variantu. Brankáři obvykle pocítí, že potřebují nové výplně každých 6-8 měsíců. Namísto nákupu zcela nových chráničů kolen prodloužíme životnost našich výrobků tím, že vše, co budeš muset udělat, je vyměnit vnitřní výplň a bude to jako když máš zbrusu nové chrániče kolen.

Pohodlná přeprava

Salming Wheelbag INK taška na kolečkách

Každý brankář by měl mít možnost přepravovat pohodlně veškeré vybavení. Ovšem někteří brankáři přepravují i dvě výzbroje a na toto je potřeba opravdu velká taška. Doporučuji tašku na kolečkách Salming Wheelbag INK, která svým objemem 170 litrů splní veškeré moje požadavky. Pohodlně se do ní vejdou až dvě brankářské výstroje a navíc nevypadá vůbec špatně.

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
1.5.ZAVŘENO
8.5.ZAVŘENO
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
1.5.ZAVŘENO
8.5.ZAVŘENO
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce