Radkovy tipy na doplňky

Radí Radek Mikula, hráč týmu TJ Sokol Židenice

Chraň svůj zrak
Ochranné brýle by měly být součástí výbavy každého florbalisty nejen v dětských kategoriích. Svědčí o tom i povinnost švédských hráčů nosit tyto brýle v dětských a juniorských kategoriích. Brýle ti ochrání zrak před zásahem míčkem nebo hokejkou. Na výběr je spousta modelů od každé značky a díky široké barevné nabídce si brýle u nás určitě vybereš. Velký výběr barev mají například brýle Fatpipe Protective Junior. Osobně doporučuji u brýlí nákup na našich prodejnách, kde máš možnost osobně si vyzkoušet, zda ti perfektně sedí na hlavě.

Design a funkčnost v jednom 
Rád se cítím při tréninku pohodlně a proto jsem si vybral funkční triko Jadberg Beta Plus SS s krátkým rukávem. Vylepšený a velmi příjemný vysoceelastický funkční materiál se přizpůsobí aktuálním podmínkám a lze jej použít jako základní vrstvu pod dresy či tréninkové oblečení tak v chladnějším období pod větší vrstvy oblečení. Navíc cena a design trička je dalším lákadlem.

Pro pohodlí při pohybu 
Designovým a zároveň funkčním doplňkem jsou široké čelenky. V našem obchodě máme na výběr kolem čtyřiceti druhů čelenek. Z této nabídky si vybere určitě každý. Čelenky mají různé rozměry od širokých, které perfektně sají pot z čela (například čelenka Unihoc Radical Wide) až po tenké proužky, které drží dlouhé vlasy tak, aby nepadaly do očí (třeba Fatpipe Wilder set čelenek).

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce