Kondiční tipy Petra Ďarmeka

Radí Petr Ďarmek, 10násobný mistr ČR

 

  

Zlepšení přesnosti střely.
My Floorball Target je tréninková pomůcka, která zlepšuje přesnost střely florbalových hráčů. Terče My Floorball Target lze nasadit na všechny tipy branek.
Rozdílné barvy terčů slouží k interaktivnímu tréninku a zlepšení střeleckých dovedností pomocí aplikace my Floorball Training (dostupná v App Store a Google Play).
Nasazení terčů je dílem okamžiku a je velmi jednoduché. Doporučuji pro všechny hráče, kteří chtějí zapracovat na střelecké přesnosti.

 

Trénování techniky
My Floorball Skiller pomůže zlepšit kontrolu míčku, koordinaci, reakci a jiné dovednosti, které jsou ve florbalu potřeba. Pomůcku My Floorball Skiller lze použít na jakémkoliv povrchu. Unikátní a elegantní design Skilleru se kloubí s praktičností. Pomůcku lze nastavit v různých úhlech a tvarech tak, aby každý trénink byl zcela jiný. Ke každému Skilleru obdržíte vysoce kvalitní nálepky a značky se třemi různými barvami a čísly. Rozdílné barvy nálepek slouží k interaktivnímu tréninku a zlepšení střeleckých dovedností pomocí aplikace my Floorball Training (dostupná v App Store a Google Play). 

 

První aktivní florbalový nahrávač
My Floorball Passer je první florbalový nahrávač s patentovaným odrazovým systémem "My Floorball Passer".  Nahrávač Vám pomůže zdokonalit Vaši florbalovou přihrávku, příjem míčku a přesnost nahrávek na rovném povrchu. Unikátní a elegantní design nahrávače lze využít z obou stran. Lze tedy trénovat forhandové i backhandové nahrávky nebo lze nahrávač využívat současně ve dvou hráčích. Nahrávač má díky svému patentovanému odrazovému systému aktivní funkci zpětné nahrávky, díky které máte pocit, jakoby Vám přihrál zpátky spoluhráč - zpětná nahrávka neztrácí svoji rychlost.

 

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce