29.3. - 1.4.2024 jsou prodejny zavřené

Zone Fight Cancer

ZONE FLOORBALL pokračuje v úspěšné spolupráci s projektem Můj nový život 

Třetí sezóna celosvětové kampaně FIGHT CANCER, organizované značkou florbalového vybavení ZONE FLOORBALL, navazuje na dosavadní úspěšnou spolupráci s lokálním partnerem, projektem Můj Nový život. Loňským výsledkem kampaně byl šek na částku 36 000 Kč, která byla použita, stejně jako v předchozím roce, na podporu onkologicky nemocných malých pacientů a jejich rodin.

V rámci kampaně FIGHT CANCER jsou prodávány produkty z limitované kolekce FIGHT CANCER skládající se z florbalových holí ZONE Hyper Air 31 a ZONE Hyper Air UL 27, které jsou doplněny obaly, omotávkami a dárky v podobě přívěšků a samolepek. Tyto sady jsou exkluzivně prodávány ve vybraných prodejnách a v internetovém obchodě www.florbal.com. Část výtěžku z prodeje těchto produktů je určena na podporu boje proti rakovině a aktivit projektu Můj nový život.

V prvním roce spolupráce byla v rámci kampaně získána částka 25 300 Kč. Podařilo se také zorganizovat odpoledne s florbalem, kde se bývalí pacienti a jejich blízcí mohli seznámit ve sportovní hale TJ Tatran Střešovice s tímto atraktivním sportem.

V roce 2017 se podařilo v kampani získat již 36 000 Kč a značka ZONE FLOORBALL se navíc spojila s bývalou pacientkou a nyní podporovatelkou projektu Můj nový život, ilustrátorkou Eliškou Podzimkovou, se kterou vytvořila speciální edici triček s florbalovou tematikou, jejichž nákupem bylo možné projekt podpořit.

O projektu MŮJ NOVÝ ŽIVOT

Projekt MŮJ NOVÝ ŽIVOT je nezisková organizace, která se věnuje onkologicky nemocným dětem a jejich rodinám. Cílem projektu je především návrat dětských pacientů zpět do normálního života, které často naráží na předsudky naší společnosti. „Onkologická diagnóza není konec, ale začátek nového života s diagnózou“ je motto celého projektu. Díky zážitkovým programům, sportovním a kulturním akcím, které organizují autoři projektu pro stovky nemocných dětí z celé ČR, se malí pacienti snáze znovu integrují do naší společnosti a lépe se adaptují v kolektivu zdravých vrstevníků. Od roku 2015 je projekt Můj nový život partnerem Mezinárodního dne dětské onkologie, který se koná v České republice každoročně. ( www.projektmujnovyzivot.cz )

 

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 19.00
So9.00 - 12.00
29.3.-1.4.ZAVŘENO
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 19.00
So9.00 - 12.00
29.3.-1.4.ZAVŘENO
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Sledujte nás na Instagramu

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce