Vánoční tipy pro děti pod stromeček od Jirky Koutného



Žluto-modrá kráska

Jirka doporučuje z naší široké nabídky florbalovou hůl Salming Quest2 Carbon Comp 32. Tyč v modro-žlutém designu s tvrdostí 32 mm vyrobena z kompozitních materiálů z ní dělá skvělou volbu pro mnoho mladých hráčů a hráček. Zřejmě na dětské hráče působí krásný žluto-modrý švédský design společně s oblíbenou čepelí Salming Quest2, která vyhovuje zejména technickým hráčům.

Dokonalost především

Značka Unihoc přišla na trh s novým červeno-modrým designem florbalové hole Unihoc Unity 32. Florbalka pro všechny mladé hráče nebo hráčky, kteří hrají florbal pravidelně a chtějí lehkou a odolnou florbalku s profi čepelí. Jedna z nejprodávanějších holí v dětské kategorii, která za svůj úspěch vděčí zejména oblíbené čepeli Unihoc Unity. S touto holí v našich národních barvách budete hrdými střelci.

Miss hokejka

Dle našeho názoru zcela nejkrásnější hokejka z celé naší nabídky pro letošní sezónu. Švédská florbalová hokejka Zone HYPER AIR SL F31 nevyniká jen svým designem, ale také perfektní čepelí Zone Hyper. Florbalka pro všechny mladé hráče nebo hráčky, kteří hrají florbal pravidelně a chtějí lehkou, odolnou florbalku s profi čepelí, která zároveň perfektně vypadá.

Profi čepel

Hokejka Oxdog Fenix 32 nabízí jako jediná dětská hůl Oxdog novou florbalovou čepel Oxdog Avox. Krásný a jednoduchý design a zejména perfektní cena jsou lákadlem pro všechny mladé florbalové hráče a hráčky. Pokud tedy chcete levnou florbalovou hokejku s profi čepelí, bude tento model tou pravou volbou.

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce