To nejlepší pro brankáře

Dokonalá ochrana kolen

BlindSave chrániče kolen

Chrániče kolen BLIND SAVE jsou jedinečné, protože mají nejsilnější ochranu kolen pro brankáře. S polstrováním o výšce 3 cm ti dají navždy zapomenout na bolest spojenou s nepříjemným kontaktem s podlahou. Nejenže se budeš těšit na komfortní polštářový účinek, ale tvoje kolena budou v bezpečí za všech okolností. Pro zajištění neustálé ochrany je kolenní výplň výměnná. Navíc nová výměnná výplň je dostupná za super cenu a můžete si zvolit měkkou či tvrdší variantu. Brankáři obvykle pocítí, že potřebují nové výplně každých 6-8 měsíců. Namísto nákupu zcela nových chráničů kolen prodloužíme životnost našich výrobků tím, že vše, co budeš muset udělat, je vyměnit vnitřní výplň a bude to jako když máš zbrusu nové chrániče kolen.

Seniorská maska za skvělou cenu

Precision Black-Yelow Senior brankářská maska

Brankářská maska Precision Black-Yellow zaujme na první pohled jednoduchým designem, ale zejména perfektní cenou. Téměř jako jediná seniorská maska se dostala pod cenovou hranici 2000 Kč. Přitom se jedná o velmi kvalitní masku. Maska se dá perfektně nastavit tak, aby dobře seděla na hlavě při všech zákrocích před brankou. Měkké polstrování je velmi příjemné a díky systému odvětrávání pomocí otvorů se v masce tolik nezapotíš. Díky tenkým drátům mřížky je z masky dokonalý výhled. Maska Precision je v nabídce také i v juniorské variantě v černé nebo žluté barvě.

Krásná juniorská maska

Jadberg Blade 3 brankářská maska

U nás ve Florbal.com jsme se všichni shodli, že brankářská maska Jadberg Blade 3 je nejkrásnější juniorskou maskou. Zřejmě se líbí i našim zákazníkům, neboť se jedná o nejprodávanější brankářskou masku. Tato atraktivní maska v matném designu je osazena kanadským typem mřížky pro lepší výhled. Součástí masky jsou 2 výměnná polstrování zdarma, díky kterým můžete upravit vnitřní velikost masky.

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
14.4. SUPERFINÁLE10.00 - 20.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Sledujte nás na Instagramu

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce