Představujeme novou kolekci Oxdog

Do Florbal.com konečně dorazila nová kolekce Oxdog, která je nabitá novými technologiemi, jež vám nyní Marek představí.

Jedinečný SBS systém

Systém pro posunutí těžiště hole

Finský výrobce Oxdog jako jediná značka na trhu nabízí jedinečný systém posunutí těžiště florbalové hole. Pomocí výměnných špuntů si můžete dle vašich potřeb posunout těžiště více do čepele, což ocení zejména hráči preferující střelu nebo naopak nasazením kovového špuntu posunout těžiště blíže ke konci hole a tím získáte lepší cit pro florbalový míček. Tento systém nabízí všechny hole Oxdog v naší nabídce.

Lehoučká hokejka

Oxdog Viper Superlight 27 Blue

Florbalová hůl Oxdog Viper Superlight 27 Blue je horkou novinkou finského výrobce Oxdog. Jedná se o hokejku s trojúhelníkovým profilem hole, který zvyšuje odolnost florbalové hole. Poprvé použil výrobce Oxdog označení Superlight, které označuje nejlehčí hole Oxdog v nabídce. Společně s novou čepelí Avox s karbonovou patkou se jedná o velmi zajímavý kousek v naší nabídce. 

Nová řada holí Fenix s čepelí Avox

Oxdog Fenix 29

Řada Fenix je označení pro hole sezóny 2015/2016, které jsou osazeny novou čepelí Avox. Například model Oxdog Fenix 29 je ukázkou téměř všech technologií, které firma Oxdog nabízí. Za zmínku stojí určitě systém drážek Powerrails a systém Tipkick pro zrychlení přenosu a zesílení síly do střely. Hole jsou nabízeny vždy v kulatém nebo oválném držení a v nabídce je také model Oxdog Fenix 26 s tvrdším shaftem.

Kvalitní Curve hůl za super cenu

Oxdog Curve 27 Green

Stejně jako ostatní výrobci nabízí Oxdog florbalovou hokejku se zahnutou tyčí s technologií Curve. Florbalová hůl Oxdog Curve 27 Green se pohybuje jako jedna z mála zahnutých hokejek v cenové relaci do 2 000Kč. Přitom nabízí stejnou výhodu jakou mají zahnuté tyče – předsazenou čepel při střele tahem. Pokud tedy o zahnuté holi přemýšlíte, může být tato hůl zajímavým favoritem. V nabídce je také měkčí varianta Oxdog Curve 30 Pink a pro mladší hráče dětská a juniorská verze Oxdog Curve 30 Pink JR.

 

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce