Petrovy tipy pro zlepšení techniky

První aktivní florbalový nahrávač

My Floorball Passer je první florbalový nahrávač s patentovaným odrazovým systémem "My Floorball Passer".  Nahrávač ti pomůže zdokonalit tvou florbalovou přihrávku, příjem míčku a přesnost nahrávek na rovném povrchu. Unikátní a elegantní design nahrávače lze využít z obou stran. Lze tedy trénovat forhandové i backhandové nahrávky nebo lze nahrávač využívat současně ve dvou hráčích. Nahrávač má díky svému patentovanému odrazovému systému aktivní funkci zpětné nahrávky, díky které máš pocit, jakoby ti přihrál zpátky spoluhráč – zpětná nahrávka neztrácí svoji rychlost.

Zlepšení přesnosti střely

MyFloorball Target je tréninková pomůcka, která ti pomůže zlepšit přesnost tvé střely. Terče My Floorball Target lze nasadit na všechny tipy branek. Nyní jsou terče nově inovovány a odlehčeny pro potřeby florbalistů. V dřívější verzi kopírovali terče pro hokej a byly tak dost těžké. Rozdílné barvy terčů slouží k interaktivnímu tréninku a zlepšení střeleckých dovedností pomocí aplikace My Floorball Training (dostupná v App Store a Google Play). Nasazení terčů je dílem okamžiku a je velmi jednoduché. Doporučuji pro všechny hráče, kteří chtějí zapracovat na střelecké přesnosti. K dispozici jsou dvě varianty terčů - terče MyFloorball Target a terče MyFloorbal Target PRO. Zásadní rozdíl je v použití jedné nebo dvou řad terčů.

 

Trénování techniky

My Floorball Skiller ti pomůže zlepšit kontrolu míčku, koordinaci, reakci a jiné dovednosti, které jsou ve florbalu potřeba. Pomůcku My Floorball Skiller môžeš použít na jakémkoliv povrchu. Unikátní a elegantní design Skilleru se kloubí s praktičností. Pomůcku môžeš nastavit v různých úhlech a tvarech tak, aby každý trénink byl zcela jiný. Ke každému Skilleru obdržíš vysoce kvalitní nálepky a značky se třemi různými barvami a čísly. Rozdílné barvy nálepek slouží k interaktivnímu tréninku a zlepšení střeleckých dovedností pomocí aplikace my Floorball Training (dostupná v App Store a Google Play). 

 

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Sledujte nás na Instagramu

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce