Florbalové tipy Jirky Koutného

Radí Jirka Koutný, hráč týmu Bulldogs Brno

 

  

Super lehká hokejka
Jirka si z naší široké nabídky zvolil florbalovou hůl Salming Quest1 Aero  Tourlite 29 . Jedná se o jednu z nejlehčích holí v nabídce značky Salming. Vynikající florbalka pro široké spektrum hráčů. Měkčí shaft tvrdosti 29 je ideální pro ne tolik silově vybavené hráče. Díky své skvělé vyváženosti si na své přijdou útočně naladění hráči, kteří mají rádi balonek pod svou kontrolou. Jirka si doladil hokejku podle svých potřeb a čepel Salming Quest1 nahradil čepelí Salming Shooter.

 

Nejlehčí hokejka v nabídce
V posledních letech probíhá mezi všemi značkami souboj o nejlehčí florbalku. Letos rozvířil vody švédský výrobce Unihoc se svojí řadou holí TeXtreme. Jedná se sice o dražší modely, ale příplatek za jejich lehkost je oprávněný. Jakmile vezmete tyto hole do ruky, bude Vám vše ostatní připadat velmi těžké. Top modelem je v nabídce florbalová hůl Unihoc Replayer TeXtreme Feather Light 26. Hmotnost 183 gramů je opravdu fenomenální a na své přijdou hráči, kteří mají rádi balonek pod svou kontrolou.

 

Perfektní poměr ceny a výkonu
V letošní kolekci značky Zone byl kladen důraz na hmotnost florbalek. Výrobce rozšířil modelovou řadu odlehčených holí AIR. Mezi hokejky v dostupné cenové relaci do 2500Kč bych rád doporučil model Zone HYPER AIR SL F29. Lehká hokejka s hmotností 203 gramů a technickou čepelí Zone Hyper bude skvělou volbou pro všechny technicky založené hráče. Díky své tvrdosti 29mm a barevnému designu mohu vřele doporučit i zkušeným florbalistkám.

Jediný Doublecurve s čepelí Air
U nás ve Florbal.com nasloucháme tvým požadavkům a na jejich základě jsme pro tebe připravili speciální florbalku. Na žádanou tyč Exel Doublecurve jsme nechali nasadit novou čepel Exel Air. Vznikla tak kombinace zahnuté tyče a velmi lehké čepele, která přináší perfektní cit pro míček při driblingu a zároveň tvrdou a přesnou střelu. Na výběr je tato hůl ve dvou tvrdostech 29mm a 26mm. Vyberou si tak siloví i méně siloví hráči. Tyto hole s Exel Double Curve Air kombinací s čepelí Exel Air najdete exkluzivně pouze u nás.

 

 

 

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Sledujte nás na Instagramu

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce