29.3. - 1.4.2024 jsou prodejny zavřené

Vánoční tipy – co si pod stromeček přeje Radek Mikula

 

Elegance a praktičnost v jednom

Hraji s holemi Unihoc a tvrdím, že patří mezi nejlepší výrobce nejen holí, ale také toolbagů. Z nové kolekce jsem si vybral toolbag Unihoc Crimson Line. Bez problémů se mi do něj vejde veškeré florbalové vybavení a díky systému boční kapsy mám hokejky vždy mimo použité oblečení. Specialitou je voděodolný materiál na horní a spodní části, který chrání veškerý obsah toolbagu před promočením. Mám rád decentní barvy a svojí barevnou jednoduchostí je tento toolbag tou pravou volbou nejen pro mě.

Dvojí tvář

Klasický toolbag Salming Tour, který obsahuje jednu velkou kapsu a vnitřní postranní síťované kapsy. Vak je proveden v 2Face designu – z jedné strany modrý, z druhé strany oranžový. Vak se mi líbí pro jeho design, kdy otočením na druhou stranu vypadá, že máte zcela jiný model. Pro holky máme v nabídce i tento toolbag v růžovo fialové variantě. Tento model je nabízen i v juniorské verzi pro kratší hole.

Švédská preciznost

Jednoduchý a krásný. Toto jsou dvě slova vystihující toolbag Zone Mega. Toolbag, který má hlavní velkou kapsu na oblečení, vybavení a obuv a boční kapsu na hokejky, které budou vždy mimo propocené oblečení, což prodlouží životnost omotávky na holi. Specialitou tohoto vaku je úchyt na čelní straně, díky kterému se vám bude toolbag perfektně držet i v přeplněném dopravním prostředku. Vak máme v nabídce i v růžovo-žlutém provedení nebo také v černo oranžové barvě.

Dovedený k dokonalosti

Prostorný a plně polstrovaný florbalový toolbag Jadberg 94. Díky kompletnímu polstrování jsou věci ve vaku chráněny před okolními nárazy. Vyznačuje se velkým množstvím kapes (obsahuje 5 vnitřních kapes na suchý zip, separátní kapsu na klasický zip a jednu vnější rychle přístupnou kapsu na drobnosti). Vzhledem k této variabilitě vak umožňuje mít vše potřebné na trénink či zápas na jednom místě.

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 19.00
So9.00 - 12.00
29.3.-1.4.ZAVŘENO
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 19.00
So9.00 - 12.00
29.3.-1.4.ZAVŘENO
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Sledujte nás na Instagramu

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce