Nejprodávanější hole začátku sezóny

 

 

 

Unihoc

Unihoc Unity Top Light II 26 SMU

Limitovaná edice jasně vede v prodejích mezi holemi Unihoc. Unihoc Unity Top Light II 26 SMU je odlehčená hůl za super cenu pod 2 000 Kč. Hokejka je osazena oblíbenou čepelí Unity a v modelové nabídce se jedná rozhodně o produkt s nejlepším poměrem mezi cenou a výkonem.

Salming

Salming Quest2 Lime KickZone TipCurve 5 SMU

Stejně jako u značky Unihoc mají naši zákazníci zájem o limitovanou hůl Salming Quest2 Lime KickZone TipCurve 5 SMU. Model, který nabízí všechny technologie značky Salming – tedy technologii posunutí průhybu Kickzone a technologii zahnuté tyče TipCurve. Společně s technickou čepelí Salming Quest2 a univerzální tvrdostí se jedná o jednu z nejlepších holí v nabídce s cenou lehce nad 2 000 Kč.

Zone

Zone HYPER AIR SL F29 ´15

V letošní kolekci značky Zone byl kladen důraz na hmotnost florbalek. Výrobce rozšířil modelovou řadu odlehčených holí AIR. Mezi hokejky v dostupné cenové relaci do 2 500 Kč se řadí i nejprodávanější model značky Zone hokejka Zone HYPER AIR SL F29. Lehká hokejka s hmotností 203 gramů a technickou čepelí Zone Hyper bude skvělou volbou pro všechny technicky založené hráče. Díky své tvrdosti 29 mm a barevnému designu mohu vřele doporučit i zkušeným florbalistkám.

Exel

Exel Doublecurve Air

Opět speciálně vytvořená hůl pro naše zákazníky patří mezi nejvíce prodávané hole značky Exel. Na žádanou tyč Exel Doublecurve jsme nechali nasadit novou čepel Exel Air. Vznikla tak kombinace zahnuté tyče a velmi lehké čepele, která přináší perfektní cit pro míček při driblingu a zároveň tvrdou a přesnou střelu. Na výběr je tato hůl ve dvou tvrdostech 29 mm a 26 mm. Vyberou si tak siloví i méně siloví hráči. Tyto hole s Exel Double Curve Air kombinací s čepelí Exel Air najdete exkluzivně pouze u nás.

 

Fatpipe

Fatpipe Lash 27 WIZ SMU

Finský výrobce dominuje v prodejích holí do 1 000 Kč, což je kategorií pro všechny hráče od profesionálů až po amatérské hobby hráče. A právě a nejen pro ně jsme si ve Finsku nechali připravit skvělou florbalovou hůl Fatpipe LASH 27 s čepelí WIZ. Tato hokejka pod 1 000 Kč splní všechny tvoje herní požadavky a zároveň nezatíží rodinný rozpočet. Po testech na našem testovacím hřišti ji můžeme jenom doporučit.

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce