Limitovaná edice holí Zone Zuper Air SL 27

Značka Zone po dvou letech přináší novou čepel Zone Zuper. Pro spoustu z vás byla čepel Zone Hyper moc vybraná a naopak čepel Zone Supreme moc rovná. V Zone tyto ohlasy vyslyšeli a připravili na novou sezónu čepel Zone Zuper, která tento problém vyřešila. Již nyní lze tuto čepel koupit jak samostatně v setu se šroubovákem, tak také na holi Zone Zuper AIR SL 27.

Florbalová hůl ZONE Zuper AIR SL 27 je hokejka z limitované edice, která je dostupná pouze v omezeném množství a po vyprodání nebude dále v nabídce.

Excelentní lehká hůl se středně tvrdým shaftem (27). Hůl ocení především rychlostně zaměření hráči libující si v technických provedeních střel a kliček. Jedná se o oblíbenou hůl s klasickou tyčí (bez Curve technologií).

Florbalka je ideálně vyvážena a zvyšuje cit pro práci s balonekm. Precizně propracovaný shaft vyniká krásným designem 

Hokejky Zone z řady AIR SUPER LIGHT jsou nejlehčí hole od Zone a zároveň patří mezi jedny z nejlehčích florbalových holí na trhu. Tyto hole jsou vyrobeny z ultralehkých uhlíkových vláken. 

Všechny další součásti jako čepel a omotávka jsou v co největší míře odlehčeny pro získání vyvážené hole, která přináší dokonalý pocit pro míček.

Jedná se o nejlehčí hole na trhu, které přináší jedinečný pocit ze hry, kdy krásně cítíte míček na čepeli. 

Doporučení: Vynikající florbalka pro široké spektrum hráčů. Středně tvrdý shaft tvrdosti 27 je ideální pro lehce silově vybavené hráče. Díky své skvělé vyváženosti si na své přijdou útočně naladění hráči, kteří mají rádi balonek pod svou kontrolou.

Na holi je použita omotávka Zone Air Grip, která výborně sedí v rukou, neprokluzuje a dobře saje pot. Zároveň je odlehčená a velmi lehká.

Hůl Zone Zuper Air SL 27 White-Coral  je osazena čepelí Zone Zuper AIR. Čepel Zone Zuper přináší to nejlepší z předzahnuté čepele Zone Hyper a rovné čepele Zone Supreme. Má pevný hladký povrch se stejným vyhloubením po celé její délce, čímž přispívá k lepší kontrole balónku a stabilním přihrávkám u všech typů hráčů. Vybrání čepele je 8 mm, tedy přesně mezi Supreme (6 mm) a Hyper (10 mm). Špička čepele je předzahnutá a trochu více otevřená než u Supreme. Díky tomu, že patka čepele je zpevněná a má ideální tuhost potřebnou pro odolnost při střelbě, může být špička lehčí a hokejka tak získává ideální vyvážení.

Florbalka Zone Zuper Air SL 27 White-Coral je vyráběna v délce 96 a 100cm (107 a 111cm včetně čepele) s kulatým držením. 

 Tato hůl je schválena mezinárodní florbalovou federací a je opatřena certifikací IFF. Florbalovou hůl lze bez problému používat na všech oficiálních soutěžích ČFbU.

 

 

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
14.4. SUPERFINÁLE10.00 - 20.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Sledujte nás na Instagramu

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce