Hole a čepele Zone 2016/2017

Florbalová značka Zone vyrábí již druhou sezónu tradičně několik řad florbalových holí Hokejky jsou určené pro děti, hobby hráče a hráče na výkonnostní úrovni.

Kolekce holí Zone Air Concept je řada holí, kde je kladen důraz na hmotnost a vyvážení hole. Ideální cit pro míček díky vyvážení hokejek přináší perfektní pocit ze hry. V této řadě najdete vždy 3 modely s novou čepelí Zuper, technickou čepelí Hyper a střeleckou čepelí Supreme.

Jako třešničku na dortu zařadila firma Zone do této řady speciální "Black Edition" edici holí s čepelí Zuper, které mají exklizivní desgn a přitahují pozornost všech zákazníků. U nás ve Florbal.com je považujeme za jedny z nejhezčích hokejek na trhu

Klasikou v nabídce Zone je řada holí Zone Ripple, kdy patentovaná technologie vroubkování ve spodní části hole přináší perfektní nakopávací efekt a střely jsou daleko tvrdší než s klasickou holí.

Zone zkouší i další technické inovace a například řada hokejek Zone Glovestick je pokus o používání rukavic ve florbalu. Hole mají protiskluzový povrch a hráč používá rukavice. Zda se tento koncept uchytí je otázkou, nicméně v hokeji tato věc funguje.

Pro hokejisty nebo hráče preferující hranaté držení je v nabídce řada hokejek Zone Hockey, které mají klasický hokejový profil tyče.

Nová čepel Zone Zuper

Zone poměrně úspěšně prodával velmi oblíbenou čepel Zone Hyper. Nicméně tato skvělá čepel byla pro některé hráče až velmi konkávně vybraná a právě pro ně připravili švédští inženýři čepel Zone Zuper.

Tato čepel vznikla kombinací zahnuté čepele Zone Hyper a střelecké čepele Zone Supreme. Ideálně tvrdá patka, lehce zahnutá špička a střední konkávnost je předpokladem pro úspěch mezi hráči. Pokud máte rádi střelu tahem, příklepem nebo preferujete golf anebo jste technický hráč, který si rád hraje s míčkem, pak je tato čepel jasnou volbou - čepel vyhovuje většině hráčů.

Přijďte nás navštívit

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Více o prodejně

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pá10.00 - 18.00
So9.00 - 12.00
14.4. SUPERFINÁLE10.00 - 20.00
252 540 008
praha@florbal.com
Více o prodejně
Florbalová výstroj

Sledujte nás na Instagramu

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Jak vybrat správnou florbalku? poradce
Jakou potřebuji brankářskou výbavu? poradce
Jakou velikost sportovních bot? poradce
Jaké zvolit sportovní oblečení? poradce